A fehérvári együttes abban a tudatban várhatta az FTC elleni csúcsrangadót, hogy a bajnoki címének megvédésére csak a zöld-fehérek legyőzése esetén lehet esélyük. Ennek ellenére a Fradi szerezte meg a vezetést, ráadásul már az első lehetőségéből: Tokmac kapott jó labdát Petrjaktól, és mivel nagy terület nyílt előtte, valamint Vinícius sem támadta, 18 méterről a kapu bal oldalába lőtt (1-0).

A Ferencváros vezető gólja a Vidi ellen

Vinícius bajban, és ott a gól!A Ferencváros Tokmac kiválóan helyezett lövésével gyorsan megszerezte a vezetést a Vidi elleni rangadón.A meccset az M4 Sporton vagy a linkre kattintva nézheted élőben: http://bit.ly/2DowGxI

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

Negyedóra után kezdett éledezni a Vidi, előbb Hadzic lőtt mellé, majd Kovács beadása után Pátkai hibázott nagy helyzetben. A 21. percben egyenlítettek a vendégek: Huszti tizenhatoson kívüli lövése egy védőn megpattant, majd a bal oldali kapufáról kijött, a kipattanót Nego kapásból vágta a hálóba (1-1).

A Vidi egyenlítő gólja a Ferencváros ellen

Huszti-kapufa, Nego-gól – a Vidi egyenlített a Groupamában.A meccset az M4 Sporton vagy a linkre kattintva nézheted élőben: http://bit.ly/2DowGxI

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

Az első játékrész hajrájában Szignyevics egy percen belül kétszer is betalálhatott volna: előbb Lovrencsics jobb oldali beadása után lőtt mellé Juhász szorításában, majd Petrjak tekert balról a kapu elé, de a fehérorosz támadó mellé fejelt.

A félidő hosszabbításában megfogyatkozott a Vidi: a meccs egyetlen sárga lappal rendelkező játékosa, Hadzic csúszott oda veszélyesen Tokmacnak, amiért megkapta másodikat, és az azzal járó pirosat is.

Anel Hadzic kiállítása

Anel Hadzicot nem dicsérik meg a szünetben: másodpercekkel az első félidő vége előtt, sárga lapja tudatában, a félpályánál rúgta fel a ferencvárosi Tokmacot, az ítélet nem lehetett kérdés.10 emberre fogyatkozott a MOL Vidi FC.A rangadót az M4 Sporton vagy a linkre kattintva nézheted élőben: http://bit.ly/2DowGxI

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

Fordulás után Szignyevics, majd Tokmac lövését is védte Kovácsik, az 58. percben azonban már ő is tehetetlen volt: Isael jobb oldali sarokrúgása után a legmagasabbra emelkedő Haratin fejelt a bal felső sarokba (2-1). Érdekes, hogy Vinícius lökte el csapattársát, Pátkait, aki talán tisztázni tudott volna.

Haratin gólja a Vidi ellen

Haratin szerzett újra vezetést a Fradinak!Isael szögletét remek ívben fejelte a kapuba az ukrán játékos, habár Pátkai Máté ki is fejelhette volna a labdát, de aztán jött Vinícius…

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

A fegyelmi okok miatt egy hétre az FTC keretéből kitett, most csereként visszatérő Lanzafame percei következtek a hajrában: előbb 23 méterről végezhetett el szabadrúgást, és remekül tekert a bal felső sarokba (3-1), majd a lefújás előtti pillanatokban Elek labdavesztése után törhetett kapura, és nem is hibázta el a ziccert (4-1).

Lanzafame gólja a Vidi ellen.

Ilyen mesterire sikeredett Davide Lanzafame első gólja a Vidi ellen, a Ferencváros mezében… Örömét – érhetően – a családdal kellett először megosztani.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

Lanzafame második gólja a Vidi ellen

Lanzafame adta meg a kegyelemdöfést a Vidinek.Az olasz labdarúgó újra bejelentkezett a gólkirályi címért, a fehérvár elleni második találatával már 14 gólos, és Holender Filippel holtversenyben vezetik a góllövőlistát.

Közzétette: M4Sport – 2019. április 20., szombat

Győzelmével a Ferencváros 11 pontra növelte előnyét a bajnoki címvédő, második helyezett MOL Vidi FC előtt, így a következő fordulóban matematikailag is bebiztosíthatja bajnoki címét.

Ferencváros – MOL Vidi FC 4-1

Gólszerzők: Tokmac (7.), Haratin (58.), Lanzafame (69., 92.) ill. Nego (21.)

A tabella állása a forduló után:

Tabella: adatbank.mlsz.hu