A Ferencváros jól kezdte a mérkőzést, a 7. percben Isael passza után Boli 19 méterről kilőtte a jobb sarkot. A 19. percben Boli növelhette volna a Fradi előnyét, de Pajovic remek ütemben jött ki a 16-os vonaláig és lábbal tisztázott.

Ezt követően az Újpest volt aktívabb. A 25. percben Simon óriási kapufát lőtt 25 méterről. A 37. percben Onovo egy remek ollózós mozdulattal 11 méterről alig helyezett mellé. Közvetlenül a szünet előtt is egyenlíthettek volna a hazaiak, de Novothny közeli gyenge gurítását Blazic kivágta a gólvonal elől.

A második félidő elején Heris közeli fejesét bravúrral ütötte ki Dibusz. A 71. percben Zubkov gyanús körülmények között esett el Onovo mellett a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban 11-es helyett műesésért sárgát adott a Fradi játékosának. Két perccel később Isael 23 méteres löketét ütötte ki Pajovic. A hosszabbításban még Burekovicot kiállította Berke, miután megtaposta Lovrencsicset.

A Fradi öt nap alatt mindkét korábbról elmaradt meccsét bepótolta és mivel mindkettőt megnyerte, már 9 pont az előnye a Fehérvár előtt.

OTP Bank Liga, a 20. fordulóból bepótolt mérkőzés:

Újpest – Ferencváros 0-1 (Boli 7.) – piros lap: Burekovic (Újpest, 91.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Újpest: Pajovic – Balázs B., Ristevski, Heris, Burekovic – Obinna, Onovo (Koszta M., 85.) – Simon (Perosevic, 78.), Rácz B. (Calcan, 64.), Pauljevic (Zsótér, 64.) – Novothnny

FTC: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Botka, Civic – Sigér (Vécsei, 89.), Haratin – Zubkov (Skvarka, 83.), Isael, Tokmac (Somália, 68.) – Boli (Szignyevics, 83.)

NB I: Visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba – itt vannak az új szabályok