A Ferencváros erősen kezdett az MTK Budapest ellen, de idővel kiegyenlített lett a játék. Az első negyedóra így is nélkülözte a nagy helyzeteket, a legnagyobbat Blazic beadása után kellett mentenie a léc alól Kicsaknak.

A 23. percben jött az első nagy helyzet: Petrjak tálalt Lanzafame elé, akinek 10 méteres lövését bravúrral fogta Kicsak. Mégis vezetést szerzett a Fradi: Bőle kapott labdát a leshatáron, majd a hálóba emelt a kapus felett (1-0).

Bőle-gól

Ha a Fradi az MTK-val játszik, akkor Bőle betalál: szezonbeli második gólját is az örökrangadóra tartogatta.

Közzétette: M4Sport – 2018. november 3., szombat

Rögtön utána Petrjaknak is volt egy lehetősége, de helyzetben csúnyán mellé emelt, majd Sigér távoli lövésénél volt a helyén az MTK kapusa. A zöld-fehérek aktívabbak voltak az első 45 percben, és növelni is tudták az előnyüket: a 40. percben Sigér bombázott a jobb felső sarokba 22 méterről (2-0).

Sigér gólja

Igen tetszetősre sikerült Sigér első bajnoki gólja a Ferencvárosban! ⚽👏Védhetetlen! 💪 (2-0 a Fradi javára)A meccset itt nézhetitek élőben: bit.ly/2RthHXQ

Közzétette: M4Sport – 2018. november 3., szombat

Fordulás után Böde kemény lövésénél védett Kicsak, majd Lanzafame fejelt nem sokkal mellé egy jobbról belőtt labdát. A folytatásban inkább a mezőnyben küzdöttek a csapatok, még Lanzafame találhatott volna be a hajrában, de közelről mellé sarkazott.

Újabb gól már nem esett, így a hazaiak szerezték meg a 3 pontot az örökrangadón – a Ferencváros továbbra is négy pontos előnnyel vezeti a tabellát a Honvéd előtt.
A forduló további eseményei itt.

Ferencváros – MTK Budapest 2-0

Gólszerzők: Bőle 23., Sigér 40.