Honlapunk június közepén már beszámolt arról, hogy információink szerint  nem született megállapodás Otigba Kenneth szerződés-hosszabbításáról, így az esetleg távozása is felmerült lehetőségként. Szerda délután pedig a Ferencváros a hivatalos oldalán

bejelentette, hogy a 27 éves hátvéd elhagyja a klubot.

Otigba a 2017/18-as szezonban érkezett a Fradihoz, ahol három szezon alatt 37 bajnoki mérkőzést játszott, és egy gólt szerzett. Részese volt a 30. és a 31. bajnoki aranyérem megszerzésének, a mögöttünk hagyott idényben 12 NB I-es összecsapáson erősítette az együttes.

A csakfoci.hu korábban arról is írt, hogy tudomásunk szerint a Budapest Honvéd együttesénél felmerült a nigériai születésű bekk szerződtetése, rajta van a lehetséges kiszemeltek listáján, ám a játékos korábbi sérülései miatt várakozó állásponton vannak még a piros-feketéknél, így nem biztos, hogy ő a XIX. kerületiek elsőszámú célpontja a posztra.

Szintén távozik a zöld-fehérektől az argentin középpályás, Gastón Lódico, aki télen csatlakozott a klubhoz kölcsönben. A Lanústól érkező labdarúgó öt NB I-es mérkőzésen szerepelhetett: egyszer kezdőként, négyszer csereként.

Megerősítve: A Fradi bejelentette Bogdán Ádám szerződtetését