Otigba Kenneth szerződése június végén lejár az FTC-nél és egyelőre nem állapodtak meg a felek a hosszabbításról. Úgy tudjuk, hogy a tavasszal rendszeresen lehetőséget kapó védővel az idény végén újra leülnek tárgyalni a klubtól, amennyiben Szergej Rebrov vezetőedző is javasolja a 27 éves játékos maradását. Erre az is hatással lesz, milyen teljesítményt nyújt a hátralévő fordulókban a védő, a tavaszi összteljesítménye alapján dől el mindez.

Mivel nincs szó még hosszabbításról, Otigba szabadon tárgyalhat a kérőkkel, és a csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvéd együttesénél felmerült a nigériai születésű bekk szerződtetése, rajta van a lehetséges kiszemeltek listáján. Ugyanakkor nem ő az egyetlen jelölt Kispesten a hátvédsorba, és Otigba komolyabb sérülése miatt – egy évet kihagyott lábközépcsonttörése, illetve műtétje miatt, és csak idény januárban térhetett vissza – várakozó állásponton is vannak még a piros-feketéknél. Így nem biztos, hogy ő lesz majd a XIX. kerületiek elsőszámú célpontja a posztra.

Otigba mintegy kilencévnyi hollandiai légióskodás után, 2017-ben tért haza és lett a Ferencváros játékosa. Az immáron kétszeres magyar bajnok játékos kétszer, még a 2018-as Kazahsztán és Skócia elleni felkészülési mérkőzéseken viselhette a magyar válogatott mezét.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: