A csakfoci.hu két napja számolt be arról, hogy tapasztalt szakember érkezik a Fradi utánpótlásához és veszi át a felnőtt futballhoz legközelebb eső korosztály, az U19-es csapat irányítását. Lucsánszky Tamás kinevezését csütörtökön hivatalosan is megerősítette a Ferencváros.

Az 52 éves szakember Budaörsön kezdett edzősködni, ahol első idényében megnyerte az NB III Duna csoportját. Lucsánszky hét éven át vezette a Budaörsöt, majd rövid soroksári kitérő után a Nyíregyháza vezetőedzője lett. Lucsánszky a Szparival megnyerte az NB II-t, ennek ellenére az élvonalban már nem ő irányította az együttest, bár szakmai igazgatóként még néhány hónapig a stáb tagja maradt. Egy-két hónapos mezőkövesdi munka után 2015 októberében ült le ismét a “kis Fradi”, azaz a Soroksár kispadjára, amelyet először 7., majd 4. helyre vezetett az NB II-ben. Az ő irányítása alatt lett a másodosztály gólkirálya Lovrencsics Balázs, aki azóta már a Fradi NB I-es csapatának játékosa – írja a fradi.hu.

Lucsánszky az elmúlt idényben ismét a Nyíregyháza vezetőedzője volt, amellyel a 4. helyen állt a másodosztályban, ám a felek szezon vége előtt nem sokkal elváltak egymástól.

Lisztes új feladata

Honlapunk hírének megfelelően az U19-es együttest eddig vezető Lisztes Krisztián új munkát kapott a klubon belül, a középső korcsoport (U12, U13, U14, U15) felelőse lesz majd a volt válogatott középpályás.