Hajnal Tamás, az FTC sportmenedzsere két aktuális átigazolási ügyre is reagált az M4 Sportnak. A Fradi-vezető egyrészt megerősítette, hogy Ihor Haratin nagy valószínűséggel távozik a Ferencvárostól és a lengyel Legia Varsónál folytatja pályafutását.

Most Varsóban van az orvosi vizsgálaton, miután azt a szándékát jelezte, hogy ő oda szeretne igazolni. Az ajánlat tegnap érkezett érte, nem a mi kezdeményezésünkkel történt ez és a tárgyalások folyamán kiderült, hogy a játékos ezt szívesen csinálná.

Hogy ha holnap minden rendben lesz az orvosi vizsgálatokon, akkor nagy valószínűséggel a Legiához fog igazolni.

Annyi biztos, hogy ő kezdeményezte ezt a dolgot, nem mi ajánlottuk fel eladásra – mondta Hajnal, aki szerint képesek lesznek házon belülről is pótolni az ukrán válogatott középpályást.

Teljesen megvagyunk a posztján, már készültünk is erre a nyár folyamán. A belső középpályás posztjára érkezett Loncar és Zachariassen is, de ott van nekünk Somália, ott van Laidouni, Vécsei és Sigér is, bár utóbbi sajnos sérült jelen pillanatban és nem tudunk vele számolni. Számoltunk azzal, hogy ha egy lejáró szerződés játékos esetében egy olyan lehetőség jön, mint ami most bekövetkezett, akkor nyugodtan tudjunk rá igent is mondani.

A sportmenedzser azt is elárulta, hogy Aissa Laidouniért kaptak hivatalos ajánlatot is a Szergej Rebrov vezette Al Aintól, de az FTC által kért árat az arab klub végül nem volt hajlandó kifizetni.

Szóba került az a Tokmac Nguen is, akiért a hírek szerint a dán FC Köbenhavn érdeklődőtt élénken, sőt, kint már elég biztosra vették, hogy a norvég válogatott támadó visszatérhet északra.

Jellemző volt sok játékosunkra az egész nyár folyamán, hogy sok megkeresés, sok érdeklődés volt.

Igen, a médiában megjelenteket meg tudom erősíteni, azaz a Koppenhága valóban bejelentkezett Tokmacért, folytak is tárgyalások, de jelenlegi állás szerint maradni fog. Az utolsó pillanatban talán változtatott a Koppenhága az elképzelésén.

Hajnal szerint volt egy hazai futballistája is a Fradinak, akiért több csapat is bejelentkezett.

Szánthó Regő egy olyan fiatal játékos, akiért több országból, főleg külföldről voltak érdeklődők, Hollandiából, Ausztriából, Lengyelországból, de aztán úgy döntöttünk, hogy szeretnénk neki megadni a lehető legtöbb lehetőséget itt nálunk a bizonyításra, ez már ugye a hétvégén is látszódott, akkor egy félidőt kapott. Természetesen nagy a konkurencia ezen a poszton, de Regőben nagyon nagy jövőt látunk. Természetesen sokat kell még dolgoznia neki is különböző területeken, beszélhetünk itt a védekezésről, a taktikai képzettségről, de ezt mind vele is nagyon részletesen átbeszéljük, és bízunk benne, hogy közösen elérjük majd azt, hogy belőle tényleg egy, a tehetségéhez mérten komoly játékossá válhasson – tette hozzá.

Szakított a Vidi száműzött játékosával, az NB I-ből igazolt a Diósgyőr, a Vasasból az ETO – a hazai átigazolási hajrá hírei