Lasha Dvali tavaly télen igazolt a Ferencvároshoz, és az elmúlt egy évben 15 mérkőzésen lépett pályára. A 2018/19-es idényben bajnokságot nyert a Fradival, majd az idei szezonban csak három tétmeccsen játszott, mivel térdműtéten esett át. Erről ő maga nyilatkozott korábban hazája egyik lapjának.

A 25 éves, immáron kétszeres magyar bajnok grúz válogatott védőt a napokban a LeaderSport.ge kérdezte a jelenlegi helyzetével kapcsolatban.

Október végén megsérült a térdem, amely során belső oldalszalag-sérülést szenvedtem. Ezért műtétre került sor Angliában, majd ezután meghosszabbodott a rehabilitációs időszakom. Egy-két hét múlva újra teljes értékű edzésmunkát végezhetek a csapattal. Ami az esetleges átigazolásomat illeti, tudok róla, hogy sokan írnak róla, de senki nem keresett meg személyesen – mondta Dvali, aki iránt a portál szerint lengyel csapatok érdeklődnek.

Dvali első profi klubja a lettországi Skonto volt, amelyhez 18 éves korában igazolt. Innen Angliába, a Readinghez szerződött, ám a szigetországi klub rögtön visszaadta kölcsönbe a védőt. A következő szezont is kölcsönben töltötte, ezúttal a török Kasimpasánál. Később megfordult a lengyel Slask Wroclawnál és a kazah bajnokságban is.

A Fradi-vezér az igazolásokról: “Nagyon nagy mozgásra nem kell számítani” – szerinte EL-csoportkörös a klub