Aggódnak a grúzok a fehéroroszok elleni pótselejtező előtt, hiszen a jelenlegi szezonban a középső védők közül csak Gia Grigalava, Guram Kashia, Jimmy Tabize játszik rendszeresen klubcsapatában – míg Davit Khocholava és Solomon Kvirkvelia alig kap lehetőséget.

Mellettük a Ferencváros 13-szoros grúz válogatott hátvédje, Lasha Dvali számára véget ért az idény. A 24 éves játékos elmondta, kés alá fekszik, térdműtétet végeznek el rajta, meccseket fog kihagyni, ezért kihagyja a március 26-i Fehéroroszország elleni Eb-pótselejtezőt.

Belső oldalszalag-sérülést szenvedtem, ezért műtétre van szükségem. Ebben a szezonban már nem léphetek pályára, de erősebben fogok visszatérni. A rehabilitációm legalább két-három hónapot vesz igénybe – mondta a crystalsport.ge-nek Dvali, aki legutóbb október 27-én, a MOL Fehérvár FC elleni bajnokin lépett pályára a Fradiban.

Dvali idén három NB I-es meccsen játszott, hat Bajnokok Ligája- és kettő Európa Liga-selejtező mellett ugyanennyiszer pályára lépett az EL-csoportkörös Fradi színeiben. A 2018/2019-es szezon tavaszi idényében 12-szer játszott, és két gólt szerzett – első évében pedig magyar bajnok lett.