A 29 éves Koman Vladimir 2016 óta az első-, majd másodosztályú Adanaspor játékosa volt Törökországban, 31 meccset játszott a Süper Ligben, majd 17-et a második vonalban, de úgy döntött, hazatér.

A válogatott középpályás erről a fotospor.com-nak nyilatkozott.

A magyar élvonalbeli Ferencvárossal, a Budapest Honvéddal és a Videotonnal (már MOL Vidi FC a fehérvári bajnokcsapat neve – a szerk.) is tárgyalok. A tervem viszont az, hogy majd még futballozok a török Süper Ligben is. Megszerettem az itteni foci és az embereket is, szeretnék még visszatérni. Nagy vágyam, hogy a fanatikus szurkolók előtt játszhassak még. Remélhetőleg két héten belül aláírok valamelyik csapathoz – mondta az egykori U20-as világbajnoki bronzérmes játékos.

A csakfoci.hu információi szerint Koman kedden a Népligetben járt, ahol a Ferencváros vezetőivel és a Thomas Doll vezette szakmai stábbal már egyeztetett is.

Koman profi pályafutását a Haladásban kezdte, de játszott Olaszországban, Monacóban, Oroszországban, majd Diósgyőrben is. Érdekesség, hogy a 36-szoros magyar válogatott futballistának több mérkőzése van a Serie A-ban vagy az orosz Premjer Ligában, mint az NB I-ben.

Szerb álomcsapatból erősítene a Fradi, Löw Zsolt lett a PSG másodedzője – a szerdai nap átigazolási hírei