A Ferencváros elleni elveszített bajnokiról (0-2) is nyilatkozott Kovács Dániel, a MOL Fehérvár kapusa a vasárnapi találkozót követően.

Az, hogy mi jár fejemben, az nem biztos, hogy tűrné a nyomdafestéket. Volt egy olyan periódus, ami alapján benne volt a döntetlen a meccsben – ami most, a mi helyzetünkben szerintem siker lett volna a Ferencváros ellen. Valahogy mindig én kapom a forduló gólját… nem tudom, lehet, hogy rossz a karmám, nagyon rosszat tettem, lehet, hogy az egész csapat rosszat tett…nehéz minden héten valami újat kitalálni, nem is tudunk újat kitalálni.

Hozzáállásbeli problémák vannak és amíg ilyen gondok vannak, addig igazából nincs miről beszélni, felesleges taktikáról is beszélni, meg lehet edzőzni, meg kirúgni az ötödik-hatodik edzőt, én a hozzáállásban látom a problémákat.

A rossz hozzáállású játékosok kapcsán a hálóőr elárulta az M4 Sportnak, hogy nincsenek kevesen és egyelőre úgy tűnik, nem is lehet változtatni a helyzeten.

Nem néhány játékos nem érzi át a helyzetet, hanem annál több. Szerintem igazából most mindent kipróbáltunk, már tényleg sírtunk az öltözőben, volt veszekedés, közel verekedés, voltak büntetések, volt babusgatás, voltak külön beszélgetések, tényleg mindent megcsináltunk.

Mentálisan el vagyunk már fáradva, annyit járatjuk a szánkat.

Mint Kovács hozzátette, a probléma nem Michael Boris vezetőedző, benne bíznak a játékosok.

A játékosok felől él a bizalom az irányába, hogy a klub felől is, az már egy másik dolog. Ő jött ki eddig a legszerencsétlenebbül sajnos ebből az egész történetből, belecsöppent egy olyan lejtmenetbe, ahol még lejjebb csúszunk vele.

Sajnos ő tehet a legkevésbé erről az egészről, megkapta ezt a keretet, ezt a morált, megkapta a zsinórban három vereséget. Egy nagyon korrekt és jó edző, nem vele van a probléma…

Vidi: Fiola összeveszett a szurkolókkal, majd el is sírta magát a Fradi-meccs után – fotó, videó