Mindig is jó volt a viszonyom a ferencvárosi szurkolókkal, nem volt soha semmi probléma – kezdte Batik Bence az M4 Sportnak. A hátvéd hat év és 29 tétmeccs után hagyta el a nyáron a Ferencvárost, majd Kispesten újra megtalálta önmagát, amiért az edzőjének, Supka Attilának rendkívül hálás.

A Fradinál Thomas Doll nem hitt bennem, hogy vissza fogok térni a focihoz. Itt a Honvédnál hálistennek a mester elhitte, hogy újra tudok százszázalékosan focizni. Úgy érzem, ezt be is bizonyítottam, nagyon kevés gólt kapunk, ezért is jöttem ide. Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy egész futballistának érezhetem magam – mondta a védő, majd kitért a Fradiban eltöltött időszakára.

Nulla kapcsolat volt Thomas Doll és köztem, ami valamiért megszakadt. Soha nem kaptam indokot erre, hogy miért. Itt a mester folyamatosan beszél velem és a többi játékossal is, sokkal személyesebb a kapcsolatunk.

Batiknak a kispesti szurkolók egyelőre még nem bocsájtották meg a zöld-fehér múltját, de egy esetleges hétvégi jó játékkal könnyen tehet ez ellen.

Úgy érzem, kicsit a Fradi miatt neheztelnek rám, de ha valaki munkahelyet vált, azért nem lehet bántani a másikat. Ez kicsit tüske bennük, én elfogadom, hallgatom, lenyelem, de remélem, hamarosan egy kicsit jobb lesz a viszony – tette hozzá.

A Honvéd-Ferencváros rangadó szombaton este 19:30-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.