Szerhij Rebrov kinevezésekor a Ferencváros és az ukrán tréner kedvéért hagyja ott az orosz élvonalbeli Ahmat Groznij másodedzői posztját Albert Bosch, aki 2014 és 2017 között a Dinamo Kijev utánpótlásedzője volt, korábban pedig az Espanyol és a Dnipro csapatánál is dolgozott. Rebrov asszisztense a Fradi applikáción olvasható nyilatkozatában elmondta, a Bajnokok Ligája-selejtezőben még keményebb mérkőzésekre számít.

– Sokak miután elérik célkitűzéseiket, kissé elengednek – mondta Bosch.– Mi azonban ezzel nem így vagyunk, mondtuk is a játékosoknak, hogy az utolsó két találkozó rendkívül fontos, hiszen jól kell lezárnunk az idényt. Van még esélyünk a fejlődésre, és erre minden adandó alkalmat ki is kell használnunk, és úgy gondolom, hogy a Bajnokok Ligája éppen elég motiváció minden egyes játékos számára.

A másodedző arra is válaszolt, a bajnoki címen kívül sikerült elérniük az edzői stábbal a célokat a játék terén, azt a stílust látják-e, amit szerettetek volna.

– Javulást látunk ahhoz képest, mint amikor megérkeztünk.

A játékosok és stáb megismerte egymást, tudják mire számítunk tőlük, mindenki tudja mi a dolga a pályán, minden egyes poszton tisztában vannak az elvárásokkal. Viszont mindig van lehetőség a javulásra, főleg akkor, ha Európában is helyt akarunk állni, még többet kell fejlődnünk.

Jó irányban haladunk érzésem szerint, ez a legfontosabb.

Bosch a hátralévő két NB I-es mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, nem feltétlenül fognak sok új dolgot kipróbálni, de vannak sérült játékosaik, lehet lesznek változtatások.

– A legfontosabb viszont az, hogy a szurkolóinknak az utolsó két találkozón is meg kell mutatnunk, miért lettünk bajnokok, ezen kívül ez a két mérkőzés fontos lehet az előszezon, valamint a selejtezők szempontjából is – zárta a tréner.