A norvég Nettavisen számolt be arról, hogy norvég kiszemeltje is van a Ferencvárosnak – Kristoffer Zachariassenért, a Rosenborg gólerős, 12 bajnokin 8 találatnál és 2 gólpassznál járó támadó középpályásáért állítólag már ajánlatot is tett az FTC. A norvégok szerint a 27 éves válogatott játékost is érdekelné a budapesti lehetőség. Az Üllői129 szurkolói oldal eközben úgy tudja, hogy a tárgyalások jelenleg is zajlanak a két klub közt, megegyezésről viszont még nincs szó.

Zachariassen már nem is volt ott a bajnokságban az ötödik helyen álló Rosenborg csütörtöki edzésén a kinti lap szerint.

Sokat nem tudok, annyit mondtak nekem, hogy az elmúlt éjjel voltak fejlemények az ügyben. De nem beszéltem a játékossal, csak annyi biztos, hogy az edzésen ma nem vesz részt

– nyilatkozta a portálnak Åge Hareide, a trondheimiek vezetőedzője. A szerző eközben Zachariassent és képviselőit sem tudta elérni. A középpályás közel 200 norvég első- és másodosztályú találkozó, valamint majdnem kéttucatnyi európai kupamérkőzés után távozhatna klubjától.

A norvég piac pedig eddig jól bevált az FTC számára, hiszen az elmúlt évek meghatározó légiósai közül Tokmac Nguen és Franck Boli is az Elitserienből került a zöld-fehérekhez, de az amerikai Henry Wingo is az északi országból igazolt januárban Budapestre.

Korábban hírt adtunk arról is, hogy horvátországi lapinformációk szerint a helyi élcsapat, a Rijeka egyik legjobb és legértékesebb futballistája, a bosnyák válogatott Stjepan Loncar is jelölt lehet a ferencvárosi középpályára.

Ő lehet a Fradi legnagyobb nyári igazolása – válogatott kiszemeltről írnak külföldön