Többek között a horvát Index.hr is arról számolt be, hogy Stjepan Loncar személyében bosnyák és horvát állampolgársággal rendelkező középső középpályással erősíthet a magyar bajnoki címvédő Ferencváros a nyári átigazolási időszakban.

Loncar az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 42 tétmérkőzésen – ebből hat EL-csoportmeccsen és két EL-selejtezőn lépett pályára – összesen 3 gól és 6 gólpassz fűződött a nevéhez a horvát élvonalbeli HNK Rijeka színeiben. A bosnyák válogatott mezét 9-szer ölthette magára a 24 éves és 187 centiméter magas futballista, akinek a becsült értéke a legmagasabb a bajnokságban a 3. helyen végzett együttesnél. A ferencvárosi szurkolói portál, az ulloi129.hu szerint is felmerült a futballista szerződtetése a zöld-fehéreknél.

A védekező középpályásként is bevethető Loncar honfitársaival is együtt játszhatna a Fradi keretében, hiszen Adnan Kovacevic és Eldar Civic is tagja a bosnyák nemzeti csapatnak. Loncar lehet a Ferencváros harmadik nyári szerzeménye Ryan Mmaee és a nemrégiben profi szerződést aláíró Szücs Adrián után.