Tavaly nyáron szenvedett keresztszalag-szakadást a Ferencváros magyar válogatott játékosa, Sigér Dávid, aki ezt követően szeptember végén nyilatkozta azt, hogy 8-9 hónapba telhet a felépülése, most pedig újabb információt osztott meg a visszatérésével kapcsolatban.

– Nagyon jól halad a felépülésem, minden a tervek szerint megy.

Remélhetőleg még a tavasz végén bajnokin is szerepet kaphatok. Az szinte biztos, hogy ebben a hónapban már teljes értékű edzéseket is végezhetek majd,

de persze ez nem jelenti azt, hogy egyből a pályán leszek, biztosan kell néhány hét, hogy újra felvegyem a ritmust. A passzkoordinációs és hasonló jellegű gyakorlatokban egy ideje már részt veszek, csak a játék az, amibe a héten kezdhetek becsatlakozni – nyilatkozta a középpályás a blikk.hu-nak.

Sigér arra is válaszolt, mennyire volt nehéz kívülről nézni a társakat, amikor hullámvölgyben volt a csapat.

– Ez sosem könnyű. Az ember azon gondolkodik, miképpen segíthetne. Előfordult például, hogy a meccs előtt vagy a félidőben bementem az öltözőbe, gondoltam, ha csak egy pár jó szóval is segíthetek a társaknak, azokat nem tartom magamban, de tisztában vagyok azzal, hogy igazából úgyis minden a pályán dől el, ott tudnám majd leginkább segíteni a csapatot, ha annak eljön az ideje – mondta a 14-szeres válogatott középpályás.

A Fradi-stadiont is részben lezárták – az MLSZ reagált, miért döntöttek így