Szerda este megkezdi a szereplését a Bajnokok Ligája-selejtezőben a Ferencváros, amely az első mérkőzésen hazai pályán fogadja a Ludogorecet. Korábban már beszámoltunk arról, hogy sajtóhírek szerint a bolgárok két értéke is kidőlt a budapesti összecsapás előtt, de hiányzók Szergej Rebrov csapatánál is lesznek.

Jó hír lehet a bolgároknak, hogy jelen állás szerint Davide Lanzafame játékára nem nagyon van esély: mint ismert, az olasz támadót nemrégiben még Torinóban kezelték. Az utóbbi napokban volt, hogy megpróbálkozott az edzéssel, ám Lanzafame

bő másfél nappal a meccs kezdete előtt nincs meccsre kész állapotban: a csapat hétfői edzéséről is hiányzott a Fradi képgalériája alapján

– kisebb orvosi csoda kellene ahhoz, hogy Rebrov pályára tudja őt küldeni a Ludogorec ellen.

Mint ismert, az odavágón tölti le korábbi eltiltását a brazil játékmester, Isael, valamint a fehérorosz támadó, Mikalaj Szihnyevics is, aki azonban a razgradi visszavágón sem léphet pályára.

A múlt héten megírtuk azt is, hogy a párharcra nevezettek listájáról hiányzik a korábbi magyar válogatott Leandro, a macedón nemzeti csapatban is szereplő Spirovski, a szerződését nemrég meghosszabbító Bőle, két magyar fiatal, Takács és Szerető, a hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Otigba, valamint a belga Wilmots és a nyáron igazolt harmadik számú kapus, Szécsi is.