A bolgár Topsport beszámolója szerint a Ludogorec balhátvédje, Anton Nedjalkov megsérült a bolgár Szuperkupa döntőjén, így kétségessé vált a játéka a Ferencváros elleni BL-selejtezős párharc július 10-i Groupama Arénában megrendezett odavágójára. A játékos sérülése nem tűnik komolynak, Sztojcso Sztoev vezetőedző tehát bízik a felépülésében, ugyanakkor a portál kiemeli:

“aggasztó”, hogy 5 nappal az összecsapás előtt nem lehet edzésben a csapat alapembere.

A kilencszeres bolgár válogatott futballista mellett a brazil Wanderson is sérülést szenvedett, ő a csapat ausztriai edzőtáborában dőlt ki a sorból, így már a szuperkupán sem került be a keretbe. Ennek ellenére a balszélső el fog utazni csapattársaival Budapestre, és ha állapota engedi, pályára lép a Fradi ellen.

A 26 éves Nedjalkovot a Transfermarkt 2,7 millió euróra, a 31 éves Wandersont pedig 2,5 millió euróra taksálja, ezzel mindketten értékesebbnek számítanak a Fradi legtöbbre tartott kerettagjánál, a 2,2 millió euróra taksált Isaelnél.

A két játékos esetleges kiesése sem vonná maga után azonban a papírforma borulását: Nedjalkovon, Wandersonon és a Madagaszkár színeiben az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő Aniceten kívül is hat olyan focistával büszkélkedhet a Ludogorec, akit értéke alapján Isael fölött jegyeznek.