A sportime.gr görög portál a Panetolikosz bizonytalan jövővel rendelkező játékosairól írt egy cikket, így került képbe a 14-szeres kanadai válogatott középhátvéd, Derek Cornelius, aki a Vancouvertől szerepel kölcsönben a 2022-es év végéig.

A portál megjegyzi, fontos lenne minél hamarabb tisztázni a 24 éves játékos helyzetét, hiszen nem túl szerencsés helyzet állna elő azzal, ha december végén, azaz a következő szezon közepén távozna az egyik legfontosabb láncszem. Kiemelik az egyik opcióként, hogy a Panetolikosz ezért további fél évvel hosszabbítana, így jövő júniusig megtartaná Corneliust, ám egyelőre semmilyen kapcsolatfelvétel nem történt a kanadai együttessel. Egy másik lehetőség, hogy a Panetolikosz végleg megveszi a védőt, majd jobb áron továbbadja a későbbiekben.

A sportime.gr itt tesz említést arról, hogy télen a Ferencvárosnál is felmerült, hogy megveszi a kanadai játékost, és a nyáron akár előrelépés is lehet. A csakfoci.hu az ulloi129.hu-hoz hasonlóan úgy értesült, hogy a Fradi részéről valóban volt kapcsolatfelvétel a kanadai játékos ügyében.

Corneliusnak nem a Panetolikosz az első klubja légiósként, korábban a szerb Javorban, valamint a német Lübeckben és Neumünsterben is megfordult.

Fradi: Holland sztárcsapat is lecsapna Tokmacra – a bajnokság legjobbját kellene pótolnia