Újabb fejlemények jelentek meg Matías Rodríguezzel kapcsolatban, akinek helyzetéről vasárnap a csakfoci.hu is beszámolt: információink szerint hamarosan bejelenthetik a labdarúgó érkezését a zöld-fehérek   

Az ulloi129.hu az argentin sajtóra hivatkozva most arról írt, milyen fizetési konstrukciók keretein belül sikerül megszereznie a Fradinak a játékost.

FTC: Így alakul Rodríguez ára

Ezek szerint  a klub idén nyáron 500 ezer dollárt (kb. 136 millió forintot), míg később 125 ezret (kb. 34 millió forintot) fizet biztosan a Chacarita Juniorsnak.  

Külföldön úgy tudják, ezek mellett újabb összegekre számíthat a 25 éves középpályás jelenlegi egyesülete bizonyos feltételek teljesülése esetén.  

Amennyiben Rodríguez 15 meccset játszik a Ferencvárosban, újabb 100 ezer dollár, míg ha a játékos a jövőben bejut a Bajnokok Ligája csoportkörébe a Fradival, további 125 ezer jár az argentin első osztályú klubnak.  

 

Összességében tehát az FTC-nek akár 850 ezer dollárjába (kb. 231,5 millió forintjába) is kerülhet a labdarúgó, ez messze a legtöbb, amit a Fradi egy játékosért kifizetett.  

A Fradi válogatottját külföldön várják edzésre, a Honvéd már igazolt egyet – hazai átigazolási hírek