Megtartotta szokákos csütörtöki sajtótájékoztatóját a Ferencváros. A médiaeseményen Szergej Rebrov még a múlt hétvégével kapcsolatban is kapott kérdést, hiszen listavezető együttese három góllal kikapott a Mezőkövesd otthonában.

Minden együttes szokott veszíteni, ez benne van a játékban. A csapat tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit kell tennie a következő mérkőzésen, hogy újra nyerjünk.

Ezen a héten arra koncentráltunk, hogy elemezzük a szombati ellenfelünk, a Debrecen taktikáját, és kijavítsuk a saját hibáinkat. Remélem, hogy a csapat most még motiváltabban lép pályára, de nemcsak azért, mert pontokat veszítettünk múlt héten, hanem mert a saját szurkolóink előtt játszhatunk a hétvégén, és természetesen meg akarjuk nyerni a bajnoki címet – mondta a fradi.hu cikke szerint a vezetőedző, aki nem számít arra, hogy megismétlődik a szombati, DVSC elleni bajnokin a két együttes őszi meccsének forgatókönye, amikor az FTC 6-1-re győzött.

Valóban sokat változott a Debrecen játéka, de mi csak a saját taktikánkra akarunk koncentrálni. Részletesen elemeztük a Loki hibáit, és ki akarjuk használni azokat – tette hozzá az ukrán tréner.


A Fradi középpályása, Sigér Dávid rendkívül motiváltan várja a szombati bajnokit, hiszen társaival együtt bizonítani akar a kövesdi kisiklást követően.

Egy nagy pofont kaptunk Mezőkövesden, amitől egy pillanatra padlót is fogtunk. Ugyanakkor egy sportolónak ilyenkor kell jól reagálni, felállnia, és megmutatnia, hogy képes továbbra is keményen küzdeni.

A célunk, hogy szombaton újra három pontot szerezzünk. Ősszel valóban nagy különbséggel győztük le a Lokit, de nem szabad ebből kiindulni. Nincs két ugyanolyan meccs, ráadásul az ellenfelünknél is sok változás történt azóta, úgyhogy biztosan nem ugyanazzal a stratégiával jönnek hozzánk – foglalta össze Sigér várakozásait a klubhonlap beszámolója szerint.