„A múlt szombati FTC-DVSC első osztályú labdarúgó bajnoki mérkőzés szünetében a lelátók alatt olyan szurkolói rendbontás történt, amelyben, sajnos, többen súlyosan megsérültek. Mélységesen elítéljük a történteket, s azt szeretnénk, hogy soha többé ne legyen olyan botrány, amely összefüggésbe hozható a Fradival” – olvasható a közleményben.

„B-közepes srácok! Semmilyen erőszakos cselekedet nem lehet része a lelátói életnek. Több mint három éve nem történt ilyen a stadionunkban, de most, körbenézve szűkebb pátriánkban, olvasva, figyelve a híreket szomorúan kell megállapítanunk, megközelítőleg ötven felelőtlen ember durvasága okán ahelyett, hogy a Fradi család egymásra találásáról, a remek atmoszféráról, a sport, a labdarúgás felemelő ünnepéről szólnának a hírek, szeretett Ferencvárosunkat igyekeznek besározni!

Nagyon örültünk annak, hogy ti is közleményben igyekeztetek elhatárolódni a tettesektől, hiszen ez is az összetartozás jele. De ezek még csak szavak. Tegyetek is érte! Arra kérünk benneteket, egyértelműen, határozottan, tekintet nélkül bármire és bárkire, tartsatok rendet a köreitekben, ha szükséges, zárjátok ki soraitokból a felelősöket, az erőszaktevőket, a felbujtókat, a haszonlesőket, mindenkit, azokat is, akik kést használtak és azokat is, akik verekedtek!”

A teljes közlemény itt olvasható.