Ahogy arról a csakfoci.hu elsőként és részletesen beszámolt, hétfőn egy hosszabb ideje tartó folyamat részeként a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökével egyeztettek a magyar klubok vezetői a felfüggesztett bajnokságok miatt. Honlapunk információi szerint négy lehetséges irány fogalmazódott meg a videóbeszélgetés során, a pontvadászatok folytatását illetően (Bővebben erről itt!).

Mint írtuk, egyelőre érdemi döntések nem születtek (és nem is születhettek ebben a helyzetben), de hamarosan újra tárgyalhatnak a felek. Az FTC középpályása, Ihor Haratin úgy tudja, erre már május elején sor kerülhet.

Folyamatosan edzünk, várjuk a híreket, mert be szeretnénk fejezni a bajnokságot. Három hét múlva lesz megbeszélés a klubok között, ott eldől, mi a következő lépés, hogy hogyan folytatjuk az idényt

– idézi az ukrán-magyar játékost az ua-football.com.

Haratin arról is beszélt, hogyan telnek magyarországi napjai a járvány és a bajnoki szünet ideje alatt.

Minden napra kapunk feladatokat a klubtól, minden nap elmegyünk a közei parkba a feleségemmel, de edzeni inkább otthon szoktunk. Mivel a feleségem is nagyon sportos, soha nem unatkozunk – tette hozzá az FTC 25 éves alapembere.

Koronavírus: Lélegeztetőgépet vásárolt a Honvéd a szurkolóival egy kórháznak – minden hír a járványról itt!