Ahogy arról a csakfoci.hu is beszámolt, az NB I 32. fordulójában rendezett FTC–DVTK mérkőzés (4-0) második félidejében sajnálatos baleset történt a lelátón. A Groupama Aréna B1-es szektorában az egyik szurkoló gyermeke kezébe adott pirotechnikai eszközt, amely sérülést okozott. A kisgyermek kézfeje súlyos, maradandó sérülést szenvedett, leszakadt két ujjperce. A sérültet azonnal ellátták az orvosok, a rendőrség hivatalból vizsgálatot indított a felelőst keresve.

18+: Így sérült meg a kisfiú a Fradi-stadion lelátóján – videók

A mindössze 6 éves kisfiút megműtötték – két ujjpercét ugyan elveszítette, de szerencsére már jobban érzi magát, számolt be a Blikk. Többek között a Fradi német vezetőedzője, Thomas Doll, valamint az NB I-es ezüstérmes gárda gólkirályjelöltje – nem mellékesen a gyermek kedvenc játékosa –, Varga Roland is bement hozzá a kórterembe az ulloi129.hu szurkolói oldal információi szerint.

A zöld-fehérek nem üres kézzel érkeztek, ajándékokkal lepték meg a kisfiút, aki hamarosan elhagyhatja majd a kórházat és az otthonában gyógyulhat tovább.

Mint ismeretes, az eset miatt súlyos büntetést kapott az FTC: az MLSZ fegyelmi bizottsága 4 millió forintos pénzbüntetéssel és négy stadionszektor bezárásával sújtotta a klubot.