Mint ismert, jövő hét szerdán megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája-selejtezőben a Ferencváros, amely az első kör odavágóján hazai pályán fogadja a bolgár Ludogorecet.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) már ki is jelölte az összecsapás játékvezetőjét, aki az izraeli Eitan Shmuelevitz lesz.

Az ulloi129.hu kiszúrta a 41 éves bíró egyik legemlékezetesebb alakítását, ami a március 29-én rendezett Hapoel Katamon Jerusalem–Hapoel Nazareth Illit izraeli másodosztályú rangadón történt, amikor is a Katamon 2-1-re vezetett az első félidőben.

Shmuelevitz a szünet előtt és után kiosztott a hazaiaknak két piros lapot, a mérkőzés hajrájában pedig a Nazareth ki is egyenlített – végül ők is kaptak egy piros lapot a ráadásban. Ezt a hazai szurkolók nehezen viselték és a mérkőzés után rátámadtak az őt szállító taxira.

Íme az eset videón:

A 41 esztendős izraeli játékvezető egyébként 2012 óta fúj nemzetközi mérkőzéseken is. 2013 és 2015 között többször kapott meccset az Európa Liga csoportkörében is, azóta viszont egyre kevesebbet foglalkoztatja az európai szövetség, leginkább utánpótlás sorozatokban kap szerepet. Az elmúlt szezonban két Európa Liga selejtezőt fújt, ezeken 16 sárga és 1 piros lapot mutatott fel – írja az ulloi129.hu.