Böde Dániel kezdőként, a 61. percig volt a pályán a Mezőkövesd elleni szombati találkozón (3-2 lett a vége, ekkor 1-0 volt az állás), amikor Szerhij Rebrov úgy döntött, a 32 éves csatár helyére Leandrót küldi be és szerkezetet vált.

A leszegett fejjel levonuló támadót olasz csapattársa, Davide Lanzafame is vigasztalni próbálta, de megnyugtatnia neki sem sikerült Bödét. A csatár láthatóan dühösen adta át a kapitányi karszalagot Leandrónak, majd a kispadon ülőkkel pacsizva is dohogott egy sort, majd miután maga is leült, mérgében a melegítőfelsőjét is földhöz vágta.

A találkozót követő interjúban Szerhij Rebrov maga is kitért az esetre:

Láttam már ilyen reakciót hasonló helyzetben, mint amilyen Böde Danié volt. Jó képességű játékos, aki már több fontos gólt is szerzett idén. De most úgy döntöttem, lecserélem, ezt pedig neki tiszteletben kell tartania, mint ahogy az egész csapatnak és a szurkolóknak is – nyilatkozta az M4 Sportnak az ukrán vezetőedző.

Böde Dániel durcás volt, de Rebrov már látott ilyet

Kicsit durcás volt lecserélése után Böde Dániel, aki valószínűleg nem imát mormolt az orra alatt.Simek Péter megérti a támadót, edzője, Sergei Rebrov szerint viszont Bödének és a szurkolóknak is el kell fogadniuk a döntését. Részletek a Fradi–Kövesdről: http://bit.ly/2QhdPNs.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat