Ahogy arról a csakfoci.hu még kedden beszámolt, a Ferencváros 63-szoros magyar válogatott támadója, Priskin Tamás újra az ETO FC Győrnél folytatja pályafutását. Szerdán az FTC be is jelentette a csatár távozását, majd hírünknek megfelelően az NB II-es ETO-nál is hivatalossá vált Priskin érkezése.

A 33 éves futballista két és fél éves szerződést kötött a kisalföldiekkel és harmadszor lett pályafutása során nevelőklubja, az ETO játékosa.

Nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat. Sokszor emlegettem már, hogy szeretnék az ETO-ba visszatérni, és most ennek is eljött az ideje. Mindig is otthon éreztem magam az ETO-nál, a szüleim is itt dolgoznak, győri nevelés vagyok. Korábban is, ha tehettem és itthon voltam, itt voltam a klubnál, tényleg nagy örömmel jövök vissza. A legnagyobb motiváció számomra nyilván az, hogy a csapat visszakerüljön az NB I-be, ott tudjak játszani, ahol játszottam legutóbb is, ez a legfontosabb, ez lesz az első számú cél. Tényleg nagyon örülök, hogy visszakerültem az ETO-ba, és bízom benne, hogy közösen el tudjuk érni a céljainkat, és újra az NB I-ben tudunk játszani, szurkolóink pedig újra NB I-es mérkőzésekre tudnak járni az ETO Stadionba! – nyilatkozta  az eto.hu-nakPriskin, aki a 30-as meznen játszik majd régi-új csapatában.