A csakfoci.hu információi szerint eldőlt, hol folytatja pályafutását a Ferencváros támadója, Priskin Tamás. Értesüléseink szerint a 63-szoros magyar válogatott csatár

gyakorlatilag mindenben megegyezett az NB II-ben 5. helyen álló ETO FC Győrrel, a játékos érkezését napokon belül bejelentik.

Csapatváltását nagyban sejteti, hogy nem tartott a társakkal a spanyolországi edzőtáborba, itthon készül a tavaszi folytatásra. Természetesen megkerestük a Ferencvárost is a friss információval kapcsolatosan, de a klub nem kommentálja az átigazolási híreket.

Priskin számára nem lenne idegen környezet az ETO, hiszen korábban két ízben, előbb 2000 és 2006 között, majd 2014 és 2015 között összesen 90 mérkőzésen erősítette a Rába-partiakat, ezeken 31 gólt szerzett.

Korábban arról lehetett hallani, hogy a Mezőkövesd kölcsönvenné a rutinos csatárt, azonban Tóth László, a kövesdiek szakmai igazgatója megerősítette, tárgyalások zajlanak egy külföldi élvonalban futballozó csatár ügyében, így Priskin megszerzése tárgytalan lenne.

Romániából igazolhat fiatal tehetségeket a Puskás Akadémia – hazai átigazolási hírek