A keddi Tabor Sezana ellen elért 1-1-es döntetlen után, szerdán újabb edzőmeccs várt a Ferencvárosra a bad radkersburgi edzőtáborhoz közeli Gornja Radgonában. A bajnoki címvédő ellenfele ezúttal az NK Koper volt.

Az első negyedórában jelentős esemény nem történt, többnyire a mezőnyben folyt a harc, de mindkét oldalon sok volt az apróbb pontatlanság – derül ki a fradi.hu tudósításából. Az első lehetőség Isael nevéhez fűződött, lövését a szlovén kapus védte. A Ferencváros dominált, a félidő zárásaként még Isael hagyott ki egy hatalmas lehetőséget, miután Boli bal oldali beadását öt méterről a kapura fejelte, de a szlovének hálóőre bravúrral hárított.

Fordulás után az 55. percben Isael tökéletes mélységi indítással találta meg Bolit, a támadó laposan a jobb alsó sarokba lőtt. A 62. percben Szignyevics küzdött meg a labdáért a tizenhatoson belül, középre adott, ahol előbb Ramadan még a kapusba lőtt, a kipattanót viszont Sigér az üres kapuba emelte.

A Fradi többet birtokolta a labdát és több ígéretes lehetőséget is kialakított, de újabb gólt nem szerzett, így a zöld-fehérek 2-0-ra nyertek a koperiek ellen.

Felkészülési mérkőzés, Gornja Radgona

NK Koper-Ferencváros 0-2 (Boli 55., Sigér 62.)

NK Koper: Vargic – Rajcevic, Zuzek, Jozinovic, Misic, Dodlek, Pejic, Vrsic, Stevanovic, Cirjak, Mulahusejnovic

Ferencváros: Bogdán (Gróf, a szünetben) – Botka (Lovrencsics 58.), Kovacevic (Dvali – a szünetben), Frimpong (Blazic 58.), Heister (Civic 58.) – Somália (Haratin 58.), Skvarka (Szignyevics 58.) – Tokmac (Varga R. 58.), Katona (Sigér 58.), Isael (Laidouni) – Boli (Ramadan 58.)