A Ferencváros második ausztriai edzőtáborának első (szlovéniai) felkészülési mérkőzésén a nyáron szerződtetett játékosok közül kedden a nemrég igazolt francia Aissa Laidoini kezdőként, Bogdán Ádám és a bosnyák Adnan Kovacevic pedig csereként kapott lehetőséget, az albán Myrto Uzuni és a frissen szerződtetett horvát csatár, Roko Baturina viszont még nem játszott.

A barkóci találkozót az FTC kezdte veszélyesebben, az első tíz percben három lövési kísérlete is volt, a 19. percben pedig Civic a kapufát találta el Varga passzát követően.

Az első félóra végén viszont a szlovén élvonalbeli, az olasz világbajnok Mauro Camoranesi vezette Tabor Sezana szerzett vezetést, egy szöglet utáni Stancic-fejesből vették be Gróf kapuját (0-1) – írja a fradi.hu.

A szünetben kapust is cserélt a Fradi, Bogdánnak az 50. percben nagyot is kellet védenie. Az 58. percben aztán egyenlített a magyar bajnok: Civic balról érkező beadására Sigér érkezett és a kapuba fejelt (1-1).

A második játérészben összességében felváltva kerültek veszélybe a kapuk, de több gól már nem született, maradt az 1-1.

Felkészülési mérkőzés, Szlovénia:

Tabor Sezana – Ferencváros 1-1 (Stancic 32., ill. Sigér 58.)

FTC, a 61. percig: Gróf (Bogdán, 46.) – Lovrencsics, Blazic, Botka, Civic – Sigér, Haratin – Laidouni, Szignyevics (Skvarka, 46.), Varga R. – Ramadan

FTC, a 61. perctől: Bogdán – Botka, Frimpong, Kovacevic, Heister – Somália – Katona – Isael, Skvarka, Tokmac – Boli

Edzőmeccsek: A Vidi új brazil igazolása először talált be – kétszer is hátrányból álltak fel