Közel 3000 szurkoló jelenlétében, minden bizonnyal remek hangulatban és telt ház előtt rendezik meg a nagy meglepetésre még mindig NB I-es éllovas Kisvárda, valamint a címvédő és rekordbajnok Ferencváros vasárnapi összecsapását (15:30) az OTP Bank Liga 12. fordulójában, a Várkerti Stadionban.

A Kisvárda közleményt adott ki pénteken.

“Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnapi Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésre valamennyi belépőjegy már napokkal ezelőtt elfogyott. Éppen ezért sem a hazai, sem pedig a vendégpénztár nem nyit ki a mérkőzés napján. Akinek nincs érvényes belépője a mérkőzésre, az ne is induljon el a Várkerti Stadionba.

Akinek viszont van, az időben érkezzen, a kapukat 14 órakor nyitjuk, a kezdő sípszó 15.30-kor hangzik fel. A B-oldali szektorokban jeggyel rendelkezők számára külön kérés, hogy időben, már a kezdés előtt foglalják el helyüket, hogy részesei tudjanak lenni a klub 110 éves születésnapjára készített élőkép bemutatásának.

A rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy a várható nagy tömeg és a vendégszurkolók érkezése miatt a gyalogos és gépjárműforgalmat szakaszosan és teljesen is korlátozhatják bizonyos időszakokban.

Kérjük szurkolóink türelmet, megértését és együttműködését! Hajrá, Kisvárda!” – írta a klubhonlap.

Stöger: “Nem fontolgatom a távozásomat” – a Fradi-edző szerint BL-szintű csoportba kerültek az EL-ben