Az első veszélyes támadásra a 14. percig kellett várni, ekkor Lovrencsics bedobása után Varga tartotta meg a labdát, majd Zubkov indította a jobb oldalon meginduló Rui Pedrót, aki kiosztott egy kötényt, ám a második védőn már nem jutott túl, szerelték – derül ki a fradi.hu tudósításából. Hét perccel később Varga és Rui Pedro játszott össze, az ezúttal csatárt játszó Varga került helyzetbe, de még visszatette Rui Pedro felé a labdát, aki elől nagyot mentettek. A 32. percben a Mouscron végezhetett szabadrúgást, Olinga készített le Dussenne elé, aki 20 méterről kapura bombázott, Dibusz viszont bravúrral hárított.

A második félidőben a komoly helyzetek csak a hajrában jöttek: a 78. percben egy Mouscron-kontra végén három a kettőben vihették a zöld-fehérekre a labdát, Spahiu került ziccerbe Gróffal szemben, de a kapus jó ütemben jött ki, nagyot mentett. A vezetést a 81. percben szerezte meg a Fradi: Lovrencsics adott jó passzt Priskinnek, aki elfektette a kapust, majd higgadtan a hálóba gurított (1-0). Közvetlenül a mérkőzés lefújása előtt a Ferencváros kettőre növelte előnyét: egy előre ívelt labdát Skvarka küldött akrobatikus mozdulattal a kapuba (2-0).

FTC – Royal Mouscron 2-0 (Priskin 81., Skvarka 92.)

FTC: Dibusz (Gróf 46.) – Lovrencsics (Botka 81.), Blazic (Frimpong 81.), Dvali, Heister (Civic 75.) – Ihnatenko (Csonka 81.), Haratin (Sigér 69.) – Zubkov, Rui Pedro (Skvarka 75.), Tokmac (Priskin 46.) – Varga R.