Mint ismeretes, a Ferencváros nagy nehézségek árán, egy 91. percben esett Leandro-góllal győzte le az NB III-as Dunaharasztit (2-1), és jutott tovább a Magyar Kupában kedden.

Thomas Doll, a zsinórban háromszor kupagyőztes FTC német szakvezetője érezhetően nem örömében nevetett fel a találkozót követő nyilatkozatában, az M4 Sport kamerája előtt.

Gyakorlatilag annyira nyomás alá helyezett minket a Dunaharaszti, hogy nem is nagyon volt válaszunk erre…(nevet). Nem a Dunaharasztin múlott, hogy nem játszottunk jól, hanem hozzá igazodtunk ehhez, és ugyanúgy játszottunk, mint tavaly a BKV Előre ellen, amikor 1-0-ra nyertünk.

A kiscsapatoknak az év mérkőzése mindig a Ferencváros elleni kupameccs, és nekünk sajnos nem volt ötletünk, fantáziánk, lesüllyedtünk erre a nívóra, és ilyenkor így néz ki egy mérkőzésünk. Bizonyos játékosoknak ennél jobban kell játszaniuk, ezeket a mérkőzéseket arra kell felhasználnunk, hogy ezek a játékosok megmutathassák magukat. Egyes szituációkban ennél okosabban kell viselkednünk, és hamarabb el kell döntenünk az ilyen meccseket, de úgy nehéz, ha nincs elég helyzetünk.

“Miért ne? Adja a TV!”: Így ollózott gólt a Fradinak az NB III-as csatár – videó