“Néha az emberek levonják a saját következtetéseiket”

Két komoly téli visszatérőnek is örülhet Thomas Doll vezetőedző a Ferencvárosnál: az egyik a ghánai Joseph Paintsil, aki némi huzavona után ismét a zöldekkel készül, a másik pedig Nagy Dominik, aki egy év lengyel kitérő után öltözött ismét Fradi-mezbe.

Mindenki fontos része a csapatnak. Joe a Ferencváros tagja, de ami szintén boldoggá tesz, hogy Dominik visszatért, ráadásul ő már jól ismeri a csapatot, az edzésmunkánkat. Most fontos, hogy jó formába hozzuk, mert még szüksége van az edzésekre (…) néha az emberek levonják a saját következtetéseiket, de Joe visszatért, velünk volt az edzőtáborban, beépítettük a csapatba, keményen dolgozik, szóval semmi probléma nincsen. Joe élvezi a futballt, és örül, hogy velünk van. Együtt igyekszünk elérni a nagy céljainkat – mondta a Digi Sport “Sport 24” című híradójának Thomas Doll.

Paintsil az első, a Legia Warszavától kölcsönben érkezett Nagy Dominik a második félidőben játszott a Slaven Belupo elleni, 3-2-re megnyert edzőmeccsen.

Mindenképp azon leszek, hogy visszanyerjem a régi formámat, és először is segítsem a Ferencvárost, hiszen most mindenképpen én tartozom a klubnak – fogalmazott Nagy Dominik.

“Nekem is képben volt a Videoton”

Van egy másik exfradista is, aki visszatért Magyarországra – csakhogy nem a volt klubjához, hanem a legnagyobb rivális Videotonhoz írt alá.

Én örülök annak, hogy Huszti Szabolcs visszatért a magyar bajnokságba, mert jól emlékszem, amikor Hajnal Tamás, Gera Zoltán, Leandro, a nagy legendák hazajöttek, jót tettek vele a fiatal futballistáknak, a ligának. Én pedig szeretem, ha jó ellenfelekkel mérkőzhetünk meg

– jegyezte meg Thomas Doll, aki azt sem bánja, hogy Huszti nem a Fradit választotta.

Én is sok helyzetet megéltem a karrierem során. Amikor egy futballista azon gondolkodik, hogy ide vagy oda igazoljon, a döntést végül a családjával, a barátaival közösen hozza meg. Huszti egy jó ember, egy igazi profi, akinek a legjobbakat kívánom – tette hozzá a német.

A visszatérő Nagy Dominik nem gondolja, hogy a leigazolása volt a Fradi válasza a Videoton Huszti-transzferére.

Nem gondolom, hogy ez válasz volt arra, hogy leigazolta Huszti Szabolcsot a Videoton, inkább azt nézte a Ferencváros, hogyan tudna erősíteni velem, illetve tudta, hogy én szívesen térek vissza. Nekem is képben volt a Videoton, de én érzelmi okok miatt is a Ferencvárost választottam. Én a Ferencvárossal foglalkozom, illetve magammal, de természetesen várom a Videoton elleni párharcot – mondta Nagy.