Dibusz Dénes, a címvédő és listavezető Ferencváros magyar válogatott kapusa a klubhonlapon nyilatkozott arról, mire számít a Vidi elleni vasárnapi rangadón.

A mostani ismét egy speciális helyzet, hiszen nagyon sok játékos a válogatottaktól tér vissza, a pénteki volt az első nap talán, hogy a teljes keret együtt tudott készülni. Nincs sok időnk erre a rangadóra felkészülni, de azért szépen lassan, ahogy szivárogtak vissza a játékosok, úgy állt össze a csapat. Szerintem nem lesz probléma abból, hogy csak pénteken edzettünk először teljes létszámban.

A lengyelek elleni győztes vb-selejtező másnapján a 31. születésnapját ünneplő hálóőr azt is elmondta, mit vár Fehérvár elleni mérkőzéstől.

Ez kiemelt mérkőzés a klubnak, a szurkolóknak és a játékosoknak is, egyértelműen ennek szellemében készülünk, tudjuk, hogy nagy a tét. A Fehérvár biztosan megpróbál majd megfricskázni minket azok után, hogy szeptemberben, az új idény eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzését idegenben sikerült nyernünk ellene, biztosan szeretne visszavágni. Nyilván ennek a tudatában is csak a győzelem megszerzése a célunk, ennek szellemében is fogunk pályára lépni. Itthon kell tartanunk a három pontot, több hazai botlás nem fér már bele ebben az évben.

Fiola a Fradi-Vidiről: “Egy sikerrel feledtetni tudnánk a korábbi kisiklásainkat” – viccelődtek egymással a két klub magyar válogatott játékosai