A MOL Fehérvár FC magyar válogatott védője, Fiola Attila a klubhonlapon beszélt arról, milyen találkozóra számít a Ferencváros elleni hétvégi NB I-es rangadón.

– A válogatottak közül néhányan csak a hét második felében fognak csatlakozni a csapathoz, szóval nem lesz sok időnk a felkészülésre, de persze ugyanez igaz az ellenfelünkre is. Mindenképp szeretnénk folytatni az elmúlt hetek jó sorozatát. Nagyon nehéz meccsre számítok, de ez az a találkozó, amit mindegy milyen játékkal, de mindenképp meg kell nyernünk. A Groupama Arénában mindig nehéz játszani, de van törleszteni valónk a szurkolóink felé, úgy gondolom, egy idegenbeli sikerrel most vasárnap, feledtetni tudnánk a korábbi kisiklásainkat. A védekezés nagyon fontos lesz, el kell kerülnünk azt, hogy gólt kapjunk, mert hátrányból rendkívül nehéz felállni az Üllői úton. Emellett az is fontos lesz, hogy a helyzeteinket ne puskázzuk el, mert ahogy a legutóbbi egymás elleni bajnokin is egy gól döntött, úgy könnyen előfordulhat, hogy most vasárnap is egy találat dönt majd a 3 pont sorsáról. Bízom benne, hogy mindenki nagyon motivált lesz és ahogy mondtam, szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat.

Fiolától azt is megkérdezték, hogy szóba került-e közöttük a válogatottban a ferencvárosi kerettagokkal a vasárnapi meccs.

– A lengyelek elleni győzelmet követően viccesen megjegyezték a többiek, hogy Negoval 90 percet a pályán voltunk, biztosan fáradtabbak leszünk majd, de ilyen baráti zrikánál többet nem foglalkoztunk a vasárnapi rangadóval. A válogatottban csapattársak vagyunk és egymásért küzdünk, de vasárnap már ellenfélként lépünk majd pályára és mindenki a saját klubja sikeréért fog harcolni – zárta a Vidi védője.

A DAC tulajdonosa beszállhat a magyar fociba – nagymúltú vidéki csapatot vásárolhat meg