Dibusz Dénes: – Az első játékrészben jobban tudtuk kontrollálni őket, nekünk is volt 1-2 meglódulásunk, 2-3 kapura lövésünk, de aztán a második félidőben bedaráltak minket – kezdte a Ferencváros kapusa az M4 Sporton. – Nyilván erre számítottunk, hogy a hazai pályájukat kihasználva be fognak nyomni minket. Kiindulva a tavalyi mérkőzésből, már ott is komoly tempót ment a Celtic, akkor is beszorítottak minket, de sajnos most nem sikerült megszereznünk a vezető gólt. Azok után, hogy ők jutottak vezetéshez, a második félidőben már nem sok esélyünk volt. Ebben a mai mérkőzésben nem volt több, ha reálisan látjuk, akkor azt mondom, hogy a meccs összképét tekintve valós esélyünk nem volt a győzelemre, gólszerzésre nagyon nagy szerencsével lehetett volna. Nem volt bennünk több, nem tudtuk megjátszani a labdákat, nem tudtunk játékkal kijönni a saját térfelünkről, gyakorlatilag ha volt is 1-2 mélységi felpassz, akkor nem tudtuk megtartani a labdát, ezáltal folyamatos nyomás alatt volt a védelem, ebben pedig mindig benne van a hiba lehetősége.

Nagyon sok helyzetet alakítottak ki, több gólt is szerezhettek volna, igazából annak kell egyedül örülni, hogy nem lett nagy különbségű a vereség, mert benne lehetett volna ez is.

Tanulni kell a meccsből, hazai pályán megpróbálunk ettől sokkal támadóbban, agresszívabban játszani. Nekünk az a meccsünk az utolsó esély arra, hogy életben tartsuk a továbbjutási reményeket, így kell pályára lépni. Nem voltam százszázalékos, de úgy éreztem, a meccsen nem fog befolyásolni a sérülésem, szerencsére így is volt. Voltak azért olyan mozdulatok, amikor kicsit fájdalmasabbnak éreztem, de majd a következő napokban is odafigyelünk rá, kezeljük, aztán remélhetőleg a hétvégére már teljesen jó lesz.

Vécsei Bálint: – Eddig az első félidőket jól megúsztuk. Voltak lehetőségeink most is, akkor bírtuk a szélén az egy az egy elleni játékot, míg a második játékrészben nagyon sok helyet hagytunk nekik. Mi is próbáltunk kicsit bátrabban előremenni, de abból az lett, hogy jobban kinyíltunk és labdavesztés után gyorsan kaptunk egy gólt egy kontratámadásból. Utána már nagyon nehéz nekünk diktálni az iramot, amikor itthon vannak. Többet birtokolták a labdát, de abból mindenképpen tanulnunk kell, hogy sokkal közelebb kell lenni az ellenfélhez, kevesebb helyet kell nekik hagyni, hiszen egyből megbüntetnek minket. Előre kicsit gyengébben muzsikáltunk csapatként, nem tudtunk olyan bátran játszani a labdakihozatalnál sem, mint a Leverkusen és a Betis ellen, ebben fejlődnünk kell. A kulcs az volt, hogy túl nagy helyet hagytunk nekik és ezt megbüntették.

Stöger: “Ilyen könnyelmű hibákkal ez nem fog menni” – ezért kapott ki a Fradi Skóciában