A Radio Transamericana riportere szerint a brazil Vítoria is leigazolná a zöld-fehérek által is kinézett Marquinhos Pedrosót. Az Üllői129 honlap beszámolója szerint a 23 éves balhátvéd tavaly decemberben majdnem a Bahia-állambéli Salvadorban található klubhoz igazolt, de végül Törökországba szerződött kölcsönben. Ott elmaradtak a fizetésével, így vissza került brazil klubjához, a másodosztályba zuhant Figueirenséhez – akikkel most meg kell állapodnia a leendő klubjának a vételárról. Emídio Pinto sportújságíró szerint a történet napokon belül akár le is zárulhat.

Az ő szintje a “nem nagy csapatoké” Brazíliában

A Vitória épp megelőzte a 2017-es szezonban Marquinhos Pedroso csapatát, most azonban, 14 forduló után az utolsó előtti helyen állnak a brazil Serie A-ban. Marquinhosról egyébként Paulo Freitas, a brazil futball szakértője a következőket írta pár napja, kitérve a ferencvárosi lehetőségre is:

Elég erős, tud védekezni és támadni is elég jól, a beadásai is jók. Nem ismerem a magyar liga erejét, de az ő szintje a “nem nagy csapatoké”, itt a brazil élvonalban.

A 175 centiméter magas balhátvédet 1 millió euróra taksálják. A Ferencvárosnak szüksége lenne baloldali védőre, sőt, a sérüléshullám miatt a teljes védelem létszámgondokkal küzd.