A 16. percben Zubkov szögletét követően alakult ki az első helyzet, azonban Uzuni a kapu torkából csak az oldalhálót találta el.

A 18. percben a másik oldalon Babunski került ziccerbe, miután Besictől elpattant a labda, de a 300. NB 1-es meccsén pályára lépő Dibusz óriási bravúrral hárított.

Besicet félórányi játék után sérülés miatt le kellett cserélni, Vécsei váltotta.

A második félidő első percében megszerezte a vezetést a Debrecen. Egy sarokrúgást követően Dibusz rosszul jött ki és a labdát Bévárdi lábára ütötte, aki a jobb sarokba gurított. Nem sokkal később Uzuni került lövő helyzetbe, de kísérlete elkerülte Gróf kapuját.

A 63. percben Ryan Mmaee cselezte be magát a tizenhatoson belülre és elesett. A játékvezető nem ítélet büntetőt, a támadó kapott sárgát. A VAR vizsgálta az esetet, de végül nem járt 11-es, mivel Mmaee lesen kapta a labdát.

Ezt követően Dzsudzsák ugrott ki a ferencvárosi védők között, ám próbálkozását Dibusz szögletre hárította.
A 65. percben Tischler megduplázta a Loki előnyét, 11 méterről talált a Ferencváros kapujába.

Mak oldalról ívelhetett be egy szabadrúgást a 76. percben, a labda megtalálta Kovacevicet, de fejesét Gróf könnyű szerrel hárította. Utána még Uzuni előtt adódott szépítési lehetőség, de lövése a kapufára pattant.

Az utolsó percben megismétlődött a Dzsudzsák-Dibusz csata egy szabadrúgás után, és a Fradi kapusa került ki győztesen a párharcból.

A Loki ezzel elmozdult a kiesőhelyről, a Fradi második.

DVSC – Ferencváros 2-0 (Bévárdi 46., Tischler 65.)

DVSC: Gróf – Baranyai, Deslandes, Pávkovics, Ferenczi – Bévárdi (Bényei 86.), Baráth, Dzsudzsák, Babunnszki – Tischler (Soltész 86.), Ugrai (Sós 78.)

Ferencváros: Dibusz – Botka, S. Mmaee, Kovacevic, Cabraja – Besic (Vécsei 30.), Laidouni (Loncar 71.) – Zubkov, (Szánthó 71.) Marin (Zachariassen 57.), Uzuni – R. Mmaee (Mak 71.)