Ahogyan arról a csakfoci.hu még május végén elsőként beszámolt, kedden délelőtt hivatalosan is megerősítették: a 31-szeres bajnok Ferencváros csapatánál folytatja a 20-szoros magyar válogatott kapus, Bogdán Ádám.

A rutinos hálóőr a FradiMédiának elmondta, nagy lelkesedéssel várja ferencvárosi pályafutását, ahol 32 évesen mutatkozhat be a magyar élvonalban.

Hajnal Tamás keresett meg és nagyon korrektül, nagy bizalommal beszélt velem mindig. Amikor ígérte, hogy hívni fog, hívott. Jelezte, elképzelhető, hogy úgy alakul, szeretnének kapust igazolni és erre az eshetőségre szeretne felkészülni. Ahogy teltek a hónapok, egyre közelebb kerültek az álláspontok egymáshoz. Nagyon motivált vagyok és jót tett nekem, hogy volt egy kisebb szünetem tavaly nyáron, majd ezután októberben visszatértem a Hibernianhez. Az az időszak nagyon feltöltött, azóta iszonyatosan motivált vagyok, és nem is álltam le az edzéssel. Alig várom, hogy újra futballozhassak – fogalmazott Bogdán, aki elárulta azt is, mik a céljai a zöld-fehéreknél.

Ennek a csapatnak nem lehet más célja, hogy minden meccset megpróbáljon megnyerni, és bajnoki címet ünnepeljen. Az álom nyilván a Bajnokok Ligája csoportkör kiharcolása lenne. A cél, hogy egy stabil, európai csapattá váljon a Fradi, és megismételje azt a fantasztikus évet, ami idén volt. Ez nemcsak a Fradi-szurkolóknak okozott óriási örömöt, hanem egész Magyarországnak – tette hozzá.

Megerősítve: Otigba és az argentin középpályás is távozik a Fraditól