A ma este 20 órakor kezdődő Prishtina-Ferencváros BL-selejtező visszavágó előtt Zakirija Ramadani, a koszovóiak vezetőedzője sajtótájékoztatót tartott. Rajta kívül, a magyar bajnok Ferencváros részéről Peter Stöger és Henry Wingo ismertette a meccsel kapcsolatos várakozásait.

– Tudjuk, hogy nagyon nehéz feladat előtt állunk. Egy erős csapat ellen játszunk. Motiváltak vagyunk, hogy megismételjük az első mérkőzésen, Budapesten nyújtott teljesítményünket. Még ha ki is esünk, szeretnénk tapasztalatot szerezni. Ha sikerülne nyernünk, akár úgy is, ha nem is kvalifikáljuk magunkat, nagyon boldog lennék. Hangsúlyozom, nagyon nehéz feladat előtt állunk. Megpróbáljuk a maximumot nyújtani és megadjuk a tiszteletet az ellenfélnek, hiszen olyan klubról van szó, amelyik nagyszerű munkát végez – idézte a prishtinafc.com Zakirija Ramadani szavait, majd a felkészülésről is szót ejtett. – Egy hét állt rendelkezésünkre, hogy kielemezzük az ellenfelet, a lehető legmotiváltabbak leszünk. A hiányzók, mint Dellova és Abazi ismertek, de még mindig vannak olyan játékosaink, akik kellő becsülettel fogják őket pótolni. Hogy változtatok-e a kezdőn, az a mai edzés függvényében dől el.

Ramadani újságírói kérdésre elmondta, nincs neheztelés a játékosai között amiatt, hogy a klub állítólag kéthavi fizetéssel tartozik nekik.

– Nem, nincs bojkott a játékosaim közt, most hallom először, kéthavi fizetéssel késünk, felesleges erről beszélni, mivel teljesen normálisnak tartom minden klubnál, különösen most ebben a gazdasági helyzetben a világjárvány után. A múlt héten láthattuk, milyen nagy tapasztalattal rendelkező csapattal van dolgunk, mert bár 70. percig pozitív eredményt értünk el, soha nem adták fel és végig koncentráltak voltak. Taktikusan játszanak, ezt tartom a legfőbb fegyverüknek – tette hozzá.

BL: “Még semmi sem dőlt el, nehéz 90 perc vár ránk” – a Fradi-edző biztonságos játékra törekszik