“A Ferencváros – CSZKA Moszkva labdarúgó mérkőzés előtt 2019. november 7-én 19 óra körül a Budapest IX, Nagyvárad téren a stadionba érkező orosz és ferencvárosi szurkolók között konfliktus alakult ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai azonnal közbeléptek és intézkedtek, melynek eredményeként garázdaság miatt több személyt állítottak elő. Személyi sérülés nem történt. A környéken a rend helyreállt” – írja a police.hu a csütörtökön történt afférról, amely a különböző szurkolói oldalak beszámolói alapján is gyorsan véget ért a rendőrök közbelépésének köszönhetően.

Az orosz sport24.ru viszont hozzáteszi, ami egyébként a mérkőzés előtt is téma volt, azaz nem csupán a magyar és orosz keménymag készült a találkozóra, de Lengyelországból, Szerbiából és Bulgáriából is érkeztek drukkerek a mérkőzésre. A kisebb összecsapásban az egyik oldalon a Ferencváros és a Slask Wroclaw, a másikon pedig a CSZKA Moszkva, a Partizan Belgrád, a Widzew Lodz, a CSZKA Szófia és az ugyancsak bolgár Burgasz huligánjai vettek részt.

Némi tumultus a metróban is támadt a vendégek és a rendőrök között is, erről a Facebookra is felkerült egy videó:

Fradi-CSKA , Exclusive video :

Talán az év jelenete volt a mérkőzés előtt … Egy videó a metrobol : CSKA Moszkva , Wizdew , Partizan , CSKA SzofiaMérkőzés előttről több videó a hozzászólásban

Közzétette: Hungarian Fanatics – 2019. november 7., csütörtök

Az orosz portál pedig a Nagyvárad téri eseményeről rakott ki felvételeket:

Fradi: “Nem vagyunk még egy szinten a CSZKA-val, de tanulunk, mint a kiselefánt”