Negyedszerre ünnepelhet bajnoki címet a Ferencvárossal Leandro de Almeida. A 38 éves játékosnak a IX. kerületieknél szerzettek mellett is vannak aranyérmei: háromszor a DVSC-vel, egyszer a ciprusi Omoniával is nyert bajnokságot, illetve egyszer a Haladással az NB II-ben ünnepelhetett.

– Az érmeim otthon vannak Brazíliában az édesanyáméknál, az idei bajnoki címért járó medál is odakerül hamarosan – kezdte a fradi.hu-nak Leandro, majd a Honvéd elleni, kedd esti sikert követő ünneplésről is beszélt. – Miután az edzőközpont előtt ünnepeltünk a szurkolókkal, az egész csapat buszra szállt és elmentünk egy helyre, ahol csak mi voltunk, ott kicsit közösen is megünnepelhettük, kiélvezhettük a sikert. Szerdára pihenőt kaptunk, csütörtöktől viszont folytatódott a munka – még nincs vége a bajnokságnak, szombaton ráadásul nagyon fontos mérkőzést játszunk, készülünk a derbire. (…) Bár ebben a szezonban már nem sokat játszottam, annak örülök, hogy amikor beszálltam, tudtam segíteni a csapatnak.

A hátvéd már korábban bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul, de egyelőre nem árulta el pontosan, mivel foglalkozik majd.

Körvonalazódik már, hogy mivel fogok foglalkozni a bajnokság befejezése után. Hamarosan a szurkolók is megtudhatják!