Mint ismert, a Ferencváros 1-1-es eredménnyel zárta a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzését, így kedvező pozícióból várhatja a jövő heti visszavágót. A harmadik kör odavágóján Sigér Dávid egyenlített, aki a meccs után elmondta, saját maga is meglepődött a találatánál, míg Szergej Rebrov vezetőedző visszaszólt egy horvát újságírónak a sajtótájékoztatón, a zágrábiak trénere, Nenad Bjelica pedig egyáltalán nem látja vészesnek a helyzetet.

– A Ferencváros mind a négy BL-mérkőzését elemeztük, láttuk, hogy játszani akarnak és minőségi játékosok alkotják a keretét, ezért nem mondanám, hogy megleptek volna minket. Többnyire azonban nem igazán voltak túlzottan veszélyesek a kapunkra, nekünk voltak a nagyobb helyzeteink – mondta a horvát csapat trénere az index.hr oldalon, majd azt követően, hogy a grúz Szaburtalo elleni előző körben 5-ösre értékelte csapata teljesítményét, ezúttal is vállalkozott az osztályozásra. –

A mai teljesítményünket egy tízes skálán hatosra értékelném.

A Szaburtalo több helyzetet tudott kialakítani, mint a Ferencváros, illetve nekünk ezúttal több lehetőségünk volt, mint a grúzok ellen, ezért értékelem eggyel jobbra.

Bjelica a jövő heti visszavágóval kapcsolatban elmondta, a 0-0 számukra nem jó eredmény, így győzelemre készülnek a Groupama Arénában.

– Nem lesz egyszerű a visszavágó, de nem dőlt még el semmi. Nincs okom panaszkodni a játékosaimra, ezúttal talán szükségünk lett volna egy kis szerencsére is, ám ez nem szegődött mellénk. Ön most szomorú, pedig nem estünk ki. Biztos vagyok benne, hogy győzni fogunk Magyarországon – mondta a tréner az egyik horvát újságírónak. – Az biztos, hogy nem így terveztük, egyelőre az okát sem tudom, hogy miért vettünk vissza a tempóból. Az első húsz perc egyértelműen mi uraltuk a játékot, de ezt követően hátrébb húzódtunk, nem tudom, miért.