Szendrei Norbert, a MOL Fehérvár nyáron igazolt U21-es válogatott középpályása szinte rögtön alapemberré vált a Vidinél, 12 forduló alatt nyolcszor volt kezdő az NB I-ben.

Azért igazoltam Fehérvárra, mert bajnok szeretnék lenni, lehetőleg minél hamarabb. A másik lényeges dolog az, hogy fejlődni szeretnék, itt versenyhelyzet van, amiben ha adott esetben kevesebb játéklehetőséghez is jutnék, az edzésen erősebb, tapasztaltabb játékosokkal találkozom, úgyhogy mindenképpen fejlődnék. A játéklehetőség mennyiségével elégedett vagyok, de a játékommal nem. Amikor ideigazoltam, azt gondoltam, hogy egész szezonban fogok annyit játszani, mint amennyit eddig. A csapat teljesítménye hullámzó volt idáig, de úgy gondolom, kezdünk egyenesbe jönni, sikerült nyernünk meccseket, egyre jobban és magabiztosabban játszunk. Személy szerint az alapjátékommal elégedett vagyok, de a gólpasszokkal és a gólokkal még adós maradtam. Ezen mindenféleképpen szeretnék javítani – mondta a feol.hu-nak a Honvédtól szerződtetett fiatal futballista, aki a Ferencváros elleni vasárnapi rangadó kapcsán is elmondta várakozásait.

Szendreiék visszavágnának a fővárosiaknak és fontos is lenne a győzelem a Vidi számára, hiszen egy esetleges sikerrel két pontra meg lehetne közelíteni az egy meccsel kevesebbet játszó Dibuszékat.

A szeptemberi vereség miatt különösen motivált a társaság, akkor a találkozó végén veszítettünk.

A Fradi ellen amúgy sem kell senkit motiválni, szeretnénk visszavágni. Nagyon kiegyenlített mérkőzést várok, ahol kis dolgok dönthetnek. Szerintem arra ne számítson senki, hogy egy sokgólos rangadó lesz, és valamelyik csapat több góllal nyer majd.

Ha összeszedetten lépünk pályára meglesz az esélyünk a győzelemre. Egyénileg szeretnék gólt, gólokat szerezni és gólpasszokat adni. Csapatszinten azzal lennék elégedett, ha vasárnap nyernénk, majd a továbbiakban is tartanánk a jó szériánkat. 

Ha ez megvalósul, akkor tavaszra minél közelebb lennénk a dobogóhoz és az első helyhez is, a cél, hogy lőtávolban tartsuk a Ferencvárost – tette hozzá a középpályás.

A vasárnapi rangadó 17:30-kor kezdődik majd a Groupama Arénában.

A Fradi megtiltja a trágár beszédet a családi szektorokban – már a Vidi ellen is büntethetik a káromkodást