Az NB I tabelláját a 28. forduló előtt kilencpontos előnnyel vezető FTC szombaton 19:30-tól a Budapest Honvéd vendégeként folytatja szereplését a bajnokságban. A következő bajnoki előtt a Honvéd akadémiáján nevelkedett Vécsei Bálintot kérdezte zöld-fehérek klubhonlapja.

– Elég sok mérkőzést játszottam már a Honvéd ellen, úgyhogy megtanultam kezelni ezt a dolgot.

Összességében jó emlékeim vannak a kispesti csapat elleni meccsekről, hiszen amikor pályára léptem, mindig győzni tudtunk a Honvéd ellen.

Szeretnénk folytatni ezt a sorozatot a hétvégén is, hiszen ezzel egy újabb komoly lépést tehetnénk a bajnoki cím felé – mondta a középpályás, aki szerdán szerződéshosszabbítást írt alá a Ferencvárossal.

A nyolcszoros válogatott középpályás a pontelőnnyel kapcsolatos kérdésre válaszolva elmondta: az együttes célja, hogy mielőbb bebiztosítsa az újabb bajnoki aranyérmet.

– Fogynak a mérkőzések, az előnyünk pedig egyre nagyobb, a hátralévő hat bajnokin ezt semmiképpen sem szeretnénk elherdálni. Minél hamarabb szeretnénk bebiztosítani a bajnoki címet, hiszen erre a szezonra van még egy másik nagy célunk is, mégpedig a MOL Magyar Kupa megnyerése! – folytatta Vécsei Bálint. – Bárhogy is alakul majd a bajnoki hajrá, nem szabad kiengedni, hiszen duplázni szeretnénk.

Csercseszov: “Jó munkát végeztünk az átigazolások terén”- a Fradi edzője a 9 pontos előnyről, a válogatott kiszemeltről és az NB I-ről