Két héttel ezelőtt vasárnap érkezett a szörnyű hír, hogy rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész.

Mint ismert, a népszerű előadóművész életének meghatározó része volt az FTC szeretete, egyszer egy interjúban azt mondta, a Ferencvárost legalább annyira szereti, mint a feleségét, de ezt az asszony megbocsátja neki. Remek, baráti kapcsolatot ápolt az egyetlen Aranylabdással, az 1967-ben kitüntetett Albert Flóriánnal, olyannyira, hogy az 1985-ben megjelenő nagylemezére felkerült közös daluk, a „Nem baj, ha múlnak az évek” című sláger is – írta korábbi cikkében a fradi.hu.

A Ferencvárosi Torna Club szerdán, a Mol Vidi FC elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntőn is tisztelegni kíván Koós János emléke előtt.

Még a gyászszünetet megelőzően, a játékosok kivonulásakor a közismert fradista lemezlovas-producer, Lotfi Begi különleges, erre az alkalomra készített mixében Koós János legismertebb dala, a Kislány a zongoránál és a szokásos Fradi induló hangzik el.

A klub azt kéri, aki kilátogat a mérkőzésre, énekeljen együtt Koós Jánossal, emlékezzen rá így is a Fradi család.