A Ferencváros magyar válogatott középpályását, Nagy Ádámot klubok sora szeretné leigazolni az Európa-bajnokságot követően. A nemzetközi sportsajtóban csak úgy röpködnek a kérők nevei, szerdán viszont egyes portálok már kész tényként közölték az átigazolását: ma reggel például a portugál O Jogo arról számolt be, hogy nem hivatalos információi szerint megegyezés született a fiatal játékos ügyében, aki minden bizonnyal a világhírű lisszaboni klub, a Benfica csapatában folytathatja pályafutását.

Estére azonban a Fradi fiataljának az érkezését már Franciaországban is biztosra veszik egy csapatnál. Az Olympique Marseille szurkolói honlapja, a footballclubdemarseille.fr arról ír, a klub megegyezett Nagy Ádámmal a személyes konstrukciókról, és már az ajánlatukat is elküldték a Ferencváros részére.

A portál az RMC Sportra hivatkozva úgy tudja, a Marseille 1,5 millió eurót fizethet a játékosért. Az oldal hozzáteszi, az összeg nem biztos, hogy elegendő lesz Nagy megvásárlására, mivel a Benfica is versenyben van érte, és könnyen túllicitálhatják a francia gárdát.

Természetesen amíg a Ferencváros, vagy valamelyik kérő nem tesz bejelentést az ügyben, addig ezt a hírt is ennek megfelelően kell kezelni.