Decemberben még a csakfoci.hu jelezte elsőként, hogy a Ferencváros szeretné megszerezni a végül kiesett Balmazújváros csapatkapitányát, Sigér Dávidot.

Sigér akkor túl drága volt

Úgy tudjuk, klubja akkor 500 ezer eurót (mai árfolyamon kb. 158 millió forintot) kért a 27 éves futballistáért, emiatt pedig nem tudott megegyezni a két egyesület. A játékos most szabadon igazolható, több NB I-es klub is szeretné megszerezni, és a Fradi is újra képbe került vele kapcsán.

A Fradira van a legnagyobb esély

Hiába van több érdeklődője is Sigérnek, információink szerint a játékos elsősorban a Fradival való tárgyalásokra fókuszál, és a budapesti együttesben akarja folytatni pályafutását.

Jelen állás szerint nagy esély van rá, hogy a Ferencváros meg tud egyezni vele, így akár néhány napon belül be is jelenthetik az érkezését a zöld-fehérek.

A Fradi számára már csak azért is lenne előnyös az üzlet, mert így ingyen szerezhetne meg egy játékost, akiért fél éve 500 ezer eurót kértek. A Balmazújváros pedig 150 millió forintot bukik az üzleten, ráadásul úgy, hogy hiába volt nagy csatában, a bennmaradást sem sikerült kiharcolnia.

Fradi: Potom pénzért igazolhatnak gólerős szélsőt – sajtóhír