Több bolgár lap is arról számolt be péntek délelőtt, hogy a Ferencváros képviselői ismét élőben nézték meg a Levszki Szófia balhátvédjének, Ivan Goranovnak a teljesítményét. A bolgár labdarúgóra azért lehet szükség, mert Marcos Pedroso jó eséllyel távozik, több ajánlata is van.

Dollt meggyőzhette

Tíz nappal ezelőtt maga a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll látogatott Bulgáriába, hogy a Levszki Szófia-CSZKA Szófia összecsapáson megnézze a balhátvédet. A külföldi hírek és a jelek szerint a német edzőt meggyőzte a 25 éves labdarúgó, ugyanis a zöld-fehérek megfigyelői csütörtökön ismét a helyszínre utaztak.

Goranov főszereplő volt

A Levszki csütörtökön a Cserno More ellen játszott fontos meccset, Goranov pedig főszereplő volt. A konkrét eseteket lejjebb videón is láthatod.

A pozitívumok: a második gól előtt ő adta a gólpasszt csapattársának, majd a hajrában 11-est harcolt ki, és be is lőtte azt. Így góllal és gólpasszal zárt, látszik, hogy rendre felér a támadásokhoz, ezt ki is emelték a bolgár lapok.

A negatívum: Az ellenfél szépítő találata előtt nem tudott felszabadítani, majd ugyan visszaért, de a 16-oson belül a Cserno More játékosához passzolt, aki meg is büntette a hibát, és gólt szerzett.

A Levszki egyébként 4-1-re nyert, ezzel megnyerte a bajnokság EL-rájátszását, és indulhat a nemzetközi porondon.

Goranov ára

A bolgár lapok a már említett egymilliós árról írnak. Ez minden bizonnyal levában értendő, hiszen a korábbi cikkek is egymillió levás átigazolási díjról szóltak, ami kb. 526 ezer eurót jelent.

A bolgárok azt is tudni vélik, hogy a zöld-fehérek a következő napokban kapcsolatba is léphetnek a Levszkivel a játékos átigazolása kapcsán.

Goranov teljesítménye videón

A gólpassz

Gólpassz az ellenfélnek

Kiharcolt 11-es plusz gól